03 808 18 63

Whiteboardwand op maatWij maken de grootste whiteboards!
De grootste standaardmaten whiteboards die we in het assortiment hebben zijn al vrij groot: 120x350cm en zelfs 120x400cm (!). Het kan natuurlijk zijn dat zelfs dat niet groot genoeg is en dat het groter moet. Véél groter: zodat bijvoorbeeld een hele hal of muur whiteboard wordt. Medewerkers kunnen dan eindeloos tekenen, schrijven en notities maken terwijl er ook nog voldoende ruimte overblijft voor noodzakelijke mededelingen. Een prachtige toevoeging aan iedere werkomgeving.

Door middel van aaneengeschakelde panelen kunnen we een whiteboardwand creëeren die eindeloos door kan lopen. Hiervoor gebruiken we panelen bekleed met emaille whiteboardstaal, zodat u gedurende 25 jaar gegarandeerd zorgeloos kunt schrijven en wissen. Door de stijlvolle profielafwerkingen om en tussen de panelen, vormt de wand een fraai aangezicht.

  • Vervaardigd uit emaille whiteboardstaal panelen
  • Meest duurzame whiteboardoppervlak
  • Magneethoudend
  • Stijlvolle binnen-/buitenprofielen
  • Meerdere profielkeuzes
  • Eindeloze formaatmogelijkheden


1 Kies uw formaat
Hoe groot de whiteboardwand kan zijn, hangt van de ruimte af waar deze komt te hangen. Het grootste whiteboard wat we uit één stuk kunnen fabriceren, is 120x400 (!) cm. Omdat 120x400 cm ook de maximale whiteboardpaneel maat is, fabriceren we grotere whiteboards uit meerdere panelen. Deze panelen hebben een maximale korte zijde van 120 cm en kunnen eindeloos aan elkaar geschakeld worden. In principe kunnen we op deze manier de gehele Chinese muur van een doorlopende whiteboardwand voorzien!


Whiteboards custom


2 Kies uw afwerking Afhankelijk van het type gebruik en de toepassing van het bord, bieden wij verschillende profielafwerkingen aan.

Zonder profiel Dit is een ideale afwerkingsmethode voor inbouw of voor interieur-/meubelbouw. Onze panelen zijn uitermate geschikt voor inbouw en van duurzame kwaliteit. Neemt u contact op met onze verkoopafdeling voor de specificaties van onze panelen.

Afgewerkt met aluminium profiel De meest voorkomende manier van afwerken. Stijlvol, duurzaam en praktisch. Onze standaard afwerking is grijs aluminium met grijze hoekstukken zoals gebruikt op onze Whiteboard Classic, Pro en Projection Series. Dit profiel en deze hoekstukken bieden we daarnaast nog in een aantal andere kleuren aan, zodat u naar wens kunt combineren.

Aluminum profiles
Standaard aluminium profiel met grijze en zwarte hoekstukken.

Aluminum profiles
Antraciet en wit aluminium profielen, met corresponderende hoekstukken.3 Zelfmontage!
Onze whiteboardwandsystemen zijn zo ontwikkeld, dat u deze zelf kunt installeren. Dit scheelt u hoge installatiekosten. In een compleet installatiepakket ontvangt u uw whiteboardwand. U kunt dus direct aan de slag!

Snel en gratis geleverd uit voorraad

Topkwaliteit producten van sam creative

Daarom koopt u direct van de producent