>> Onze 95 online stores
SAM Online Stores Whiteboards.be
E-commerce Europe Veilig online winkelen met BeCommerce!
0 Producten
03 808 1863
>>  Klantenservice
De no-nonsense specialist in whiteboards | Koop direct van de producent
 


Besteld vóór 20:00 uur morgen geleverd! Gratis verzending vanaf € 30,-Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Meer over de SAM productiefaciliteiten 
Home  >  Whiteboards Pro

Kopen bij SAM online

Grootste assortiment whiteboards
Koop direct van de producent
Scherp geprijsde whiteboards
Snelle levering uit voorraad
Voor bedrijf, particulier en school
Alléén topkwaliteit whiteboards
Deskundige klantenservice
Whiteboards op maat
Bedrukte whiteboards
Dé whiteboardspecialist
Veilig online winkelen

Klantenbeoordeling

9.4/10
SAM Online Stores
België
Lees meer
Het bord en de standaard beantwoorden volledig aan onze verwachting. Onze dochter was er zeer tevreden mee en kan met een praktisch bord het studeren aanvatten.

>>

Whiteboard Pro Series

Emaille schrijfoppervlak
Stijlvol aluminium profiel
Inclusief montageset
Magneethoudend
Levensduur tot 25 jaar

Whiteboard Pro Series

Onze Pro Series whiteboards zijn zeer duurzame design whiteboards met een magneethoudend geëmailleerd schrijfoppervlak. Hierdoor zijn onze Pro Series whiteboards inzetbaar voor regelmatig tot zeer intensief gebruik in de professionele en educatieve omgeving. De Pro Series whiteboards worden gefabriceerd met een schrijfoppervlak van duurzaam emaille. Voor sporadisch tot regelmatig gebruik adviseren wij u een gelakt stalen schrijfoppervlak te kiezen uit onze Classic Series whiteboard lijn. Voor intensief gebruik adviseren wij u voor een emaille schrijfoppervlak te kiezen uit de Pro Series lijn. Maakt u in onderstaand overzicht uw keuze.

Zeer duurzaam professioneel whiteboard met geëmailleerd magneethoudend schrijfoppervlak en stijlvol design aluminium frame in de maat 30x45 cm.
Zeer duurzaam professioneel whiteboard met geëmailleerd magneethoudend schrijfoppervlak en stijlvol design aluminium frame in de maat 45x60 cm.

Zeer duurzaam professioneel whiteboard met geëmailleerd magneethoudend schrijfoppervlak en stijlvol design aluminium frame in de maat 60x90 cm.
Zeer duurzaam professioneel whiteboard met geëmailleerd magneethoudend schrijfoppervlak en stijlvol design aluminium frame in de maat 60x120 cm.

Zeer duurzaam professioneel whiteboard met geëmailleerd magneethoudend schrijfoppervlak en stijlvol design aluminium frame in de maat 90x120 cm.
Zeer duurzaam professioneel whiteboard met geëmailleerd magneethoudend schrijfoppervlak en stijlvol design aluminium frame in de maat 100x100 cm.

Zeer duurzaam professioneel whiteboard met geëmailleerd magneethoudend schrijfoppervlak en stijlvol design aluminium frame in de maat 90x150 cm.
€119,90
incl. 21% btw
Zeer duurzaam professioneel whiteboard met geëmailleerd magneethoudend schrijfoppervlak en stijlvol design aluminium frame in de maat 90x180 cm.

Zeer duurzaam professioneel whiteboard met geëmailleerd magneethoudend schrijfoppervlak en stijlvol design aluminium frame in de maat 120x150 cm.
Zeer duurzaam professioneel whiteboard met geëmailleerd magneethoudend schrijfoppervlak en stijlvol design aluminium frame in de maat 100x200 cm.

Zeer duurzaam professioneel whiteboard met geëmailleerd magneethoudend schrijfoppervlak en stijlvol design aluminium frame in de maat 120x180 cm.
Zeer duurzaam professioneel whiteboard met geëmailleerd magneethoudend schrijfoppervlak en stijlvol design aluminium frame in de maat 120x240 cm.

Zeer duurzaam professioneel whiteboard met geëmailleerd magneethoudend schrijfoppervlak en stijlvol design aluminium frame in de maat 120x300 cm.
Zeer duurzaam professioneel whiteboard met geëmailleerd magneethoudend schrijfoppervlak en stijlvol design aluminium frame in de maat 120x400 cm.


Om u optimaal van dienst te zijn, maken we gebruik van enkele cookies. Als u op "Akkoord" klikt, accepteert u deze. Wilt u meer weten? Leest u dan onze privacy- en cookieverklaring.