>> Onze 95 online stores
SAM Online Stores Whiteboards.be
E-commerce Europe Veilig online winkelen met BeCommerce!
0 Producten
03 808 1863
>>  Klantenservice
De no-nonsense specialist in whiteboards | Koop direct van de producent
 


Besteld vóór 20:00 uur morgen geleverd! Gratis verzending vanaf € 30,-Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Meer over de SAM productiefaciliteiten 
Home  >  Whiteboards Planning  >  Kaartplanners  >  Kaartplanners

Kopen bij SAM online

Grootste assortiment whiteboards
Koop direct van de producent
Scherp geprijsde whiteboards
Snelle levering uit voorraad
Voor bedrijf, particulier en school
Alléén topkwaliteit whiteboards
Deskundige klantenservice
Whiteboards op maat
Bedrukte whiteboards
Dé whiteboardspecialist
Veilig online winkelen

Klantenbeoordeling

9.4/10
SAM Online Stores
België
Lees meer
Enig puntje voor mogelijke verbetering: een kabeltje van 1 meter werd verpakt in een kartonnen doosje en als colli verstuurd (i.p.v. onder een beschermde omslag)

>>

T-kaart plansystemen

Eenvoudig nabestellen
Gemakkelijk te assembleren
Inclusief montage materiaal
Magneethoudend
Grootste assortiment!

T-kaart plansystemen

Wij bieden u een ruim assortiment kaartplanners. De T-kaarten zijn bij ons snel en gemakkelijk na te bestellen, waardoor u uw kaartplanner altijd weer snel en goedkoop kunt aanvullen.

In onderstaand overzicht vindt u ons assortiment kaartplanners en T-kaarten. Heeft u vragen over deze producten? Neemt u dan contact met ons op.

Weekplanner met 32 sleuven per kolom. Ideaal om uw wekelijkse activiteiten in te plannen en zo overzichtelijk te houden.
Multifunctionele kaartplanner in de maat 64x96 cm. 10 vrije kolommen met T-kaart type 2. Vrij in te delen als week/maand/jaar of projectplanner.

Weekplanner met 50 sleuven per kolom. Ideaal om uw wekelijkse activiteiten in te plannen en zo overzichtelijk te houden.
Kaartplanner voor een volledige maand of jaar in de maat 67x67 centimeter. Geleverd inclusief ruime set T-kaarten voor direct gebruik.

2-weekplanner met 32 sleuven per kolom. Ideaal om uw wekelijkse activiteiten in te plannen en zo overzichtelijk te houden.
Jaarplanner met 32 sleuven per maand. Ideaal om uw jaarlijkse activiteiten in te plannen en zo overzichtelijk te houden.

2-weekplanner met 50 sleuven per kolom. Ideaal om uw wekelijkse activiteiten in te plannen en zo overzichtelijk te houden.
Jaarplanner met 50 sleuven per maand. Ideaal om uw jaarlijkse activiteiten in te plannen en zo overzichtelijk te houden.

4-weekplanner met 32 sleuven per kolom. Ideaal om uw wekelijkse activiteiten in te plannen en zo overzichtelijk te houden.
4-weekplanner met 50 sleuven per kolom. Ideaal om uw wekelijkse activiteiten in te plannen en zo overzichtelijk te houden.


Om u optimaal van dienst te zijn, maken we gebruik van enkele cookies. Als u op "Akkoord" klikt, accepteert u deze. Wilt u meer weten? Leest u dan onze privacy- en cookieverklaring.