03 808 18 63

Whiteboard Interactive 5 Series

Toegankelijkheid en prestaties

Het Optoma Creative Touch interactive whiteboard is voorzien van een krasvaste anti-reflecterende gehard glazen voorzijde, die net als een tablet zowel met uw vinger als met een stylus pen kan worden bediend. Het scherm heeft een reactietijd van 8ms, een breed kleurenpallet en een hoge 4K resolutie, voor scherpe beelden met een levendige kleurvariatie. Het scherm is tevens voorzien van een ingebouwde speaker. Het scherm is gemakkelijk te verbinden met internet middels WiFi of met een internetkabel. Het interactieve whiteboard is daarmee gemakkelijk door uzelf te installeren en is direct plug-en-play inzetbaar voor gebruik.

Creative Board en software applicaties

Het Creative Touch interactieve whiteboard heeft een eigen interne processor die op het Android besturingssysteem draait. U heeft daarmee toegang tot verschillende Android compatible apps, die direct vanaf het interactieve whiteboard kunnen worden bediend. Ook is het mogelijk om het scherm uw desktop of laptop te laten aansturen. In dat geval kunt u alle vertrouwde applicaties die u op uw laptop heeft staan direct aansturen middels het touch scherm. Het interactieve whiteboard is daarmee gemakkelijk en toegankelijk allround in te zetten voor al uw specifieke doeleinden. De Creative Board software overlay zorgt ervoor dat alle applicaties gecombineerd kunnen worden met deze handige tool om ter plekke notities te maken, op te slaan en achteraf te delen.Randapparatuur en connectiviteit

Het interactieve whiteboard is voorzien van verschillende aansluitingen om het scherm gemakkelijk aan te sluiten op uw overige apparatuur en snel in gebruik te nemen. Het scherm beschikt onder andere over meerdere HDMI, USB en 3.5mm audio in- en uitgangen. Hierdoor kunt u het scherm snel en gemakkelijk verbinden met een laptop, een ander scherm, of een extern audio apparaat. Het scherm is daarmee plug-and-play standalone inzetbaar, maar kan ook onderdeel worden gemaakt van een geavanceerde opstelling naar uw eigen specifieke wens.


Vragen en ondersteuning

Ieder interactief whiteboard wordt plug-and-play geleverd, zodat u het scherm direct in gebruik kunt nemen. U installeert het scherm aan uw wand, steekt de stekker in het stopcontact, en verbindt het interactieve whiteboard met het internet. Na een kort en gemakkelijk installatieproces kunt u direct aan de slag. De software is zo ontworpen dat u het whiteboard direct intuïtief kunt aansturen.

Ziet u voor meer informatie en handige gebruikerstips van de interactieve digitale whiteboards ons SAM Interactive Whiteboards Learning Center met diverse externe links en downloads.Snel en gratis geleverd uit voorraad

Topkwaliteit producten van sam creative

Daarom koopt u direct van de producent

Optoma Creative Touch 5-Series 65" Digital Interactive Whiteboard
Optoma Creative Touch 5-Series 65" Digital Interactive Whiteboard

Optoma Creative Touch 5653RK+ 65" digitaal whiteboard in de afmeting 90x149 cm voor interactief vergaderen en presenteren in les- en vergaderruimtes.

 Leverbaar in 2 tot 3 werkdagen i
€ 1.989,00
Incl. 21% BTW
Optoma Creative Touch 5-Series 75" Digital Interactive Whiteboard
Optoma Creative Touch 5-Series 75" Digital Interactive Whiteboard

Optoma Creative Touch 5753RK+ 75" digitaal whiteboard in de afmeting 102x171 cm voor interactief vergaderen en presenteren in les- en vergaderruimtes.

 Leverbaar in 2 tot 3 werkdagen i
€ 2.869,00
Incl. 21% BTW
Optoma Creative Touch 5-Series 86" Digital Interactive Whiteboard
Optoma Creative Touch 5-Series 86" Digital Interactive Whiteboard

Optoma Creative Touch 5863RK+ 86" digitaal whiteboard in de afmeting 116x196 cm voor interactief vergaderen en presenteren in les- en vergaderruimtes.

 Leverbaar in 2 tot 3 werkdagen i
€ 3.589,00
Incl. 21% BTW