>> Onze 95 online stores
SAM Online Stores Whiteboards.be
E-commerce Europe Veilig online winkelen met BeCommerce!
0 Producten
03 808 1863
>>  Klantenservice
De no-nonsense specialist in whiteboards | Koop direct van de producent
 


Besteld vóór 20:00 uur morgen geleverd! Gratis verzending vanaf € 30,-Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Meer over de SAM productiefaciliteiten 

Kopen bij SAM online

Grootste assortiment whiteboards
Koop direct van de producent
Scherp geprijsde whiteboards
Snelle levering uit voorraad
Voor bedrijf, particulier en school
Alléén topkwaliteit whiteboards
Deskundige klantenservice
Whiteboards op maat
Bedrukte whiteboards
Dé whiteboardspecialist
Veilig online winkelen

Klantenbeoordeling

9.4/10
SAM Online Stores
België
Lees meer
Vrijdag besteld, dinsdag ontvangen. Alles ok dus. Toch een kleine opmerking i.v.m. tracering van het pakket. Volgens website levering in 24 uur, ook op zaterdag. Op post.nl ""Track & Trace"" stond de status tot maandag +/- 10:00h op ""Verzend­informatie ontvangen"" en ""Pakket op transport"". Tussen 11:30h en 12:10h 's maandags, toen ik weer thuis was, stond de status plots op ""Afgeleverd"" om ""12:10h"" terwijl ik niks gehoord of gezien had. Ook geen briefje in de bus bij afwezigheid..., lichte paniek dus, maar toch een dag gewacht tot dinsdagvoormiddag toen het pakket dan toch geleverd werd. Om maar te zeggen dat de communicatie op post.nl misschien iets punctueler zou kunnen. Nu heb ik 2 en een halve dag thuis zitten wachten op het pakket, zondag niet meegerekend.

>>

creative board


Het creative board is het moderne digitale en interactieve whiteboard van SAM. Onder deze merknaam verkopen wij een lijn interactieve whiteboards en aanverwante artikelen.

Onze producten uit deze lijn kenmerken zich door hun uitstekende kwaliteit gecombineerd met de scherpste prijzen uit de markt. Het creative board wordt aangeboden in een Stylus en Touch variant. Daarnaast zijn er diverse aanverwante artikelen beschikbaar.

Kijkt u voor meer informatie en prijzen op www.whiteboards.nl.

 

 


 
Om u optimaal van dienst te zijn, maken we gebruik van enkele cookies. Als u op "Akkoord" klikt, accepteert u deze. Wilt u meer weten? Leest u dan onze privacy- en cookieverklaring.